HeRMioNeKaiBa
Deneme Moderatör
Nerden : Oğuzhan Koç ili... Oğuzhan sokağı.Koç caddesi.Oğuzhan bkm apartmanı...Oğuzhan yazılı daire....
|
Konu: Oğuzhan Koç Şarkı Sözleri Ptsi Şub. 02, 2009 8:24 pm |
|
|
Aduket Aşkım bitti bundan sonra Çektin gittin bunu kabul et Yaşananlara saygın yoksa Al sana benden ADUKET(2X)
Aduket ...(?x)
Al Ahını Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. (x2)
Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha...
Güler miydin? Bakar mıydın? Gözlerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de... Kin tutar mıydın?
Gider miydin? Kalır mıydın? Sever miydin? Kaçar mıydın? Senden vazgeçmesem de Hep susar mıydın ..?
Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını yeter.. yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de... Geçsede... ah etmem... edemem... aldım ahımı...
Dön Özledim Seni Söyle hangi rüzgar aldı seni Söyle hangi yağmur İçimde bir fırtına koptu sanki Dön özledim seni
Oğlum sen gidemezsin uzaklara Gel bırakma gözleri yaşlarla Anlamadım ben bu ne yalan dünya Uyan nolursun uyan
Seneler bu ne çabuk geldi geçti Seni bekliyorken haberin geldi O an bu şehir de hüzünlendi Dön özledim seni...
Giden Günlerim Oldu Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata
Gül ki Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Düşündüm Kalktiğimda Hiçbiri Seni Hiçbiri Beni Hiçbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hiç Açmadim çaldi Durdu Aldirmadim Hiçbişey Seni,seni Düşünmemi Engellemez Ben Anladim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Bu Sabah Adini Boş Kağitlara Yazdim Astim Duvarlara Ben Birtek Seni Eski Günleri Istedim Canim Anlasana Bu Sabah Yatağin Boş Kismini Resimlerinle Süsledim Gördün Halimi Anla Derdimi Ne Olur Dön çok özledim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Hadi Gel
Sebepsiz Aşk Geçiyor Günler Çabuk Geçiyor Yine Aklım Sende Çırpınsam da Çok Geç Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gözlerimden Akıyor Yine Gözyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım
Birgün Açsam da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki AYRILIK VAKTİ
Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum Ahhhh Bir Başıma Çaresiz Eriyorum Bile Bile
Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki AYRILIK VAKTİ(x2)
Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum.... |
|
=Oquz*TubY=
~~ADMİN~~
Konu: Geri: Oğuzhan Koç Şarkı Sözleri Perş. Şub. 05, 2009 10:26 pm |
|
|
Saol YAAA Harika Parçaaa... |
|